Annons

Vi måste rätta in oss i ledet och köra lugnare

10:03

Svar till Jörgen Larsson, Skoghall 17 oktober

Annons

Jag accepterar inte stöld av arbetarklassens arv

10:02

Jag sitter här och funderar på mina förfäders veranda, de förfäder som varit med och byggt upp Sverige, arbetarklassen, farfar som jobbade på kloraten i Medelpad, vars förfäder fotvandrade från Värmland då de fick blanda bark i brödet för att bli mätta.

Ska du rekrytera en chef – glöm inte 60-plussarna!

09:57

Under de kommande åren väntas en stor brist på erfarna chefer.

Rökfria miljöer ökar allmänhetens frihet

09:57

I förra veckan presenterades Folkhälsomyndighetens utredningsförslag kring passiv rök. I förslaget lyfts behovet av fler rökfria miljöer för att skydda allmänheten, och i synnerhet barn och unga, från passiv rökning.

Annons

Håll huvudet kallt i jakten

04:35

Återigen jagar det svenska försvaret en u-båt i Stockholms skärgård. ”Bevisen” än så länge är ett suddigt fotografi och några privatpersoners iakttagelser.

Gärna friskvård på jobbet

04:30

Antalet sjukskrivna ökar kraftigt i Karlstads kommun, med 50 procent på mindre än två år. Mest ökar sjukskrivningarna bland kvinnorna inom vård- och omsorgsförvaltningen.

Godisvåg på Ica

07:04

Jag är en 12-årig tjej som väldigt ofta köper lösgodis på Ica i Forshaga.

Annons

Bussar mellan Forshaga och Kil

07:04

Jag är en tjej på 12 år och går i 6:an i Forshaga.

Terroristkramare i nya regeringen

07:04

I den nya regeringens (S och MP) ministerlista finns ett namn som får varje tänkande människa att häpna.

Jag vill hänga

07:04

Jag heter Christoffer jag är 12 år och bor i Forshaga.

Skulle det inte bli bättre?

04:30

En bekant i övre tonåren ondgör sig över att skicka in ansökning på ansökning till deltidsjobb inom servicesektorn där det i annonserna uttryckligen står att ingen erfarenhet krävs och gång efter gång få till svar att hon saknar ”tillräcklig erfarenhet”.

Dumt att släppa sin ”bäste vän”

12:10

Jakthundar i Ekshärad angripna av varg under älgjakt. Beklagligt. Men det som är ännu värre är att det finns folk som är så dumma att de släpper ut sin ”bäste vän” i skogen när de vet om riskerna.

Basera inte miljonsatsning på tro

12:10

FBK har sina verksamhetsmål och ska givetvis arbeta för att nå dessa. Det är inte säkert att de sammanfaller med kommunens mål. Karlstads kommun har att ta ansvar för att skattepengarna i det här fallet genererar mer intäkter som kommer kommuninvånarna till gagn. Det kan tyckas naivt att axla det ansvaret enbart med oprövade förhoppningar som stöd. Det skriver Johan Högman, idrottsvetare och utredare idrotts- och föreningsförvaltningen, Göteborgs stad.

Låt oss få andas utomhus

12:10

Inte tror jag att någon skulle ge sig till att röka på allmän plats om man till fullo förstod vilket oerhört lidande man orsakar oss som inte tål rök. Problemet är att många rökare inte verkar förstå omfattningen av den skada vi utsätts för, utan tror att vi överdriver, vilket vi sannerligen inte gör.

Finns det inte bättre sätt att använda fem miljoner?

12:10

I VF:s ledare den 16 oktober ifrågasätts om Karlstad kommuns bidrag till Färjestad ishockeylag på fem miljoner ökar Karlstads attraktivitet och ger mer intäkter till besöksnäringen. Detsamma gör en insändare i samma tidning den 11 oktober. Jag instämmer helt i deras tvivel och undrar om vem sådana omvända Robin Hood bidrag gynnar. Varför ge till de redan rika?

Nej tack till MP i riksdagen

12:10

Åsa Romson förgiftar sjön med blyfärg och värmer upp sin båt med olja, Björn Gillberg åkte omkring i en gammal Chevrolet Impala som drar lika mycket bensin som fyra nya bilar, Peter Eriksson kör så kallad stadsjeep men pekar finger åt andra jeepförare, och lokalt har vi Åke Pettersson i Karlstad som stod som ägare till hela sex bilar, flera av dem i 15-årsåldern.

Omoraliskt och stötande slöseri

04:30

Den som lyssnar på den numera utbrände och sjukskrivne SD-ledaren Jimmie Åkesson kan lätt få intrycket att alla flyktingar som lyckas ta sig till Sverige får stanna här. Så är dock inte fallet.

Landstinget behöver ett majoritetsstyre (2)

07:38

Att vara landstingspolitiker är inte detsamma som att vara landstingsanställd. Så är det ju. Men sitter man ändå inte på något vis i samma båt? Man gör faktiskt det. Ett aktuellt exempel:

Gemensamma resurser bör hanteras gemensamt

07:37

Svar till Per-Samuel Nisser med flera

Ta och lugna ner dig lite

07:34

Replik till ”Mycket van bilförare”.

Annons

Köp lösnummer

Hockeytipset

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Gustav
Födelsedag: 2014-10-06
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons