Annons

Att låtsas le har sitt pris

08:48

Som konsumenter och som brukare av välfärdens tjänster blir vi på gott humör när vi träffar på vänligt sinnad personal som möter oss med ett äkta leende. Men förmågan att le med hjärtat har exploaterats. Många som arbetar inom den växande tjänstesektorn arbetar under förhållanden där det inte längre är möjligt att le med hjärtat utan de leenden som visas upp är på låtsas. Men det har sitt pris.

Annons

Frågor till Socialdemokraterna

08:47

Under torsdagens utfrågning av politikerna i Värmlandsradion kom frågan att fokusera kring Munkforsbadets bevarande kontra utbyggnaden av en idrottshall.

Glöm inte var de första jobben skapas

08:45

Vi är många som oroar oss över den växande arbetslösheten på den svenska arbetsmarknaden. Ett typiskt problem är att det krävs att man har haft ett jobb för att få ett jobb!

Vi i Fas 3 kan hantera pengar

08:44

Varför ska Fas 3:are klassas som fattiglappar? Vi är många som klarar oss fint på det lilla vi tjänar.

Annons

Begränsad rätt att neka tillstånd

08:43

Svar till Gunilla Magnusson, Forshaga.

Så säger media om klimatet

08:41

Svar till Back, Lennartsson och Byström.

Högerpartiet SD

08:39

I dag är Alliansen större än de rödgröna men beroende av att Sverigedemokraterna inte röstar emot regeringsförslagen.

Annons

Vi kan inte bara se på när folk mördas

04:30

FN rapporterade i går att flyktingkatastrofen i det syriska inbördeskriget nått nya rekordnivåer. Över tre miljoner människor har flytt landet sedan striderna inleddes i mars 2011.

Vi kan inte bara se på när folk mördas

04:30

FN rapporterade i går att flyktingkatastrofen i det syriska inbördeskriget nått nya rekordnivåer. Över tre miljoner människor har flytt landet sedan striderna inleddes i mars 2011.

Den femte lösningen på tiggarfrågan

10:01

I sin debattartikel i DN den 13 augusti presenterar riksdagsledamoten Cecilia Magnusson (M) fyra olika lösningar på problemet med gatutiggeriet i Sverige:

Vill S bryta samförståndet i Regionen?

08:48

Nyligen presenterade Socialdemokraterna sitt program och sina löften för Region Värmland. Det innehåller i stor utsträckning satsningar som vi står i begrepp att besluta om och där vi troligen är helt överens!

Valde Jimmie Åkesson att svara fel på frågorna?

08:45

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson blev 26 augusti intervjuad i SVT:s program VAL 2014. Det är säkert fler än jag som reagerade på Åkessons okunskap när det kom till en handfull faktafrågor rörande svensk historia och då särskilt Åkessons svar på två av frågorna som milt uttryckt kan betecknas som anmärkningsvärda.

Vargen kräver mat, i form av älg

08:45

Signaturen L. Andersson 14/8 försöker i en raljerande ton göra sig lustig över insändaren ”Säg ifrån så det hörs”.

Den som lyssnar kommer vinna

08:45

Alla etablerade partier, jag fattar ni inte vad ni gör?

Avliva myter om tiggeriet

04:30

Romerna är Europas mest förföljda folkgrupp. I de forna öststaterna lever många av dem ett liv i total misär. Rumänien har EU:s kortaste medellivslängd och allra värst är det för romerna, som lever i samhällets absoluta ytterkant.

Kontraproduktivt SD-jagande

10:16

Med viss nyfikenhet kunde man för några veckor sedan (5/7) ta del av följande rubrik på Peter Frankes ledare i VF.

Det kommer inte gå att bygga bort

10:16

Ja, så har då första yxhugget tagits för den nya vägen mellan Björkåsmotet och Skutberget. Det var efterlängtat av flera skäl; vattentäkten, trafiksäkerheten, den tråkiga infarten mot Karlstad och den anskrämliga rastplatsen på Sörmon. Det ska ju bli en fyrfilig väg.

Ta ställning och bli aktiva

09:20

Efter en varm och härlig sommar med blöt eftersmak går nu alla politiska krafter på högtryck.

Skatten som slår hårt mot landsbygden

09:19

Vi som finns ute nära kunderna i hela landet att försäkra och finansiera människor och företag behöver inte förslag som ger oss tuffare skatter än vad våra konkurrenter i Stockholm har. Vi behöver en politik för hela Sverige, ett land som inte slutar vid Stockholms tullar. Det skriver Ulf W Eriksson, vd Länsförsäkringar Värmland.

Utan invandrarna kraschar äldrevården

04:08

Sverigedemokraterna säger att de kan spara 152 miljarder kronor under fyra år på att skära ner asyl- och anhöriginvandringen med 90 procent. Men siffrorna är högst osäkra, och löftena om allt som ska göras för pengarna hänger därför också i luften.

Annons

Annons
Annons

Prenumerera

Senaste webbisen

Namn: Lasse Fredriksson
Födelsedag: 2014-07-21
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons